21 июня, 2024

Frant.me

Информационный портал Кузбасса

Кирстен и Карен Дамен: «Het duurde lang voor we echt een band hadden»

De oudste (51) – это молодой человек из детского сада, работающий в библиотечном магазине Mortsel en Richtte, который встретился с лейблом трикотажа Kristina op. Де Йонгсте (47) – Зангерес, Юрилид Бий Тон певец в маске, актриса в Семья, Moeder van een zoon en ooit ‘de rosse van K3’. Кирстен и Карен Дамен, zussen.

Стейн Де Ванделеер

Карен

«Kirsten en ik zijn allebei heel open naar onze kinderen. Dat был bij ons thuis anders: wij wisten niets van onze ouders en hun relatie. Er werd niet над эмоциями gesproken, en knuffelen hebben wij ook niet echt gedaan. Ik denk zelfs niet dat ik ooit al ‘ik zie u graag’ tegen mijn moeder heb gezegd. Op dat gebied hebben wij ons allebei wel verzet tegen onze opvoeding: wij zeggen voortdurend tegen onze kinderen dat we hen graag zien.

«Als er iets scheelde, gingen wij dus niet zo snel naar onze ouders. Kirsten ging in plaats daarvan naar grootmoeder, en dat benik позже ook beginnen doen, omdat ik zag dat zij zoveel имел aan ons moeke. Haar mening был zowel voor Kirsten als voor mij ongelooflijk belangrijk. Zo heb ik haar eens gezegd dat ik een liposuctie wilde laten doen, en in plaats van mij de wind van voren te geven, zei ze: ‘Je hebt groot gelijk: als dat in mijn tijd doond, имел поздний ik het. ook (лахт)

«Heet heeft lang geduurd voor Kirsten en ik echt een band hadden. Ofwel negeerden we elkaar, ofwel maakten we ambras, ofwel lagen we in de zetel te huilen van het lachen. Bij ons ging het altijd in Extremen: gewoon overéénkomen, konden wij niet. Samen lachen, dat doen we nu nog steeds – мы delen eenzelfde gevoel voor юмор, waar niemand and anders aan uit kan.

«Onze karakters waren gewoon te verschillend in die tijd, en dat botste. Zij был де rustige en de zelfstandige, ik был het probleemkind. Mama heeft altijd gedacht dat ik meer aandacht en begeleiding nodig has, en toen ik 12 of 13 jaar was, heeft ze ook echt op het punt gestaan ​​om mij op internaat te steken. Ze kon mij niet meer aan, zó повстанцы были ик. Ik zie haar nog staan, huilend en met haar handen in haar haren, niet wetend wat ze met mij moest aanvangen. Это довольно проблематично, когда он встретил Кирстен.

«Позже он встретил K3 plots erg druk werd, heb ik veel gewerkt op momenten dat kinderen en hun ouders vrij waren. Vaak waren DAT выходные дни вакансий, waardoor ik veel familiemomenten heb gemist. Zelfs toen mijn mama na de scheiding van mijn papa hertrouwde, benik op haar festt vertrokken voor het eten, en kwam ik pas terug toen de laatste gast nét naar huis was. ‘Jij werkt toch hard, he’, werd me destijds vaak gezegd. Dan zei ik: «Mijn zus werkt óók hard». Als je alle uren optelt, weet ik niet of ik zoveel meer heb gewerkt dan een ander. Mijn работу Speelde Zich gewoon аф op andere Uren.

«Кирстен эн ик зийн ондертуссен аллебей модер, ан хаар дохтер ван 16 мин петекинд. Ik weet nog dat, toen zij geboren werd, ik voor het eerst echt voelde hoe graag je een kind kon zien. En zij имел net hetzelfde gevoel toen mijn zoon Sky enkele jaren позже geboren werd. Bijna blèrend heeft ze toen gezegd dat ze nooit has gedacht dat ze zoveel liefde zou kunnen voelen voor een kind dat niet het hare was. Onze zoons kunnen het ook nog eens uitstekend встретился с elkaar vinden. Драгоценности!»

Кирстен: «Ik schrok toen ik naar België kwam en Karen overal in de boekjes zag staan».Билд Дэймон Де Бакер

Кирстен

«Onze moeder heeft zich altijd ten dienste van anderen gesteld, en ik heb dewerld van mama daardoor altijd erg nauw gevonden. Энс встретился с vriendinnen op cafe gaan of iets gaan eten, dat deed zij niet. Toen onze ouders uitengingen — ik было 17, Karen 13 — is ze welens met vriendinen naar Parijs geweest. Pas nu zie je dat ze langzaamaan haar eigen leven opeist, wellicht omdat ze ook wel ziet dat Karen en ik gesetteld zijn.

«Een Periode geweest waarin we elkaar volledig uit he oog zijn verloren. Dat pas veranded toen ik in 1996 voor mijn job naar Engeland verhuisde. Toen zijn wij elkaar заговоры wekelijks brieven en факсen beginnen sturen. Alle brieven uit die periode heb ik nog liggen. Дэн шриф зе над водой в хаар левен аан хет гебеурен был: дат зэ Реги лэрен кеннен, эн дэт хет встретил К3 цо гоед гинг. Als je aan Karen als kind vroeg wat ze позже wilde worden, zei ze toen al: «Beroemd». (лахт)

«Тох был хет гектоен хэт эффектиф гебеурде, хоте хоуэл хет встретил К3 аллемаал зо’н ваарт лип, дронг, который преуспел в Англии. Je kunt je inbeelden DAT IK nogal schrok toen ik nét voor de eeuwwisseling terugkwam en haar overal op tv en in de boekjes zag staan. Maar tegelijk dacht ik: ja, dat moest er ooit van komen.

«Карен zegt wel dat ze niet zoveel hard heeft gewerkt dan ik, maar ik vind het toch niet te onderschatten. Als ik van mijn werk thuiskom, ben ik mentaal vermoeid, terwijl haar job ook nog eens fysiek uitputtend was. Ik herinner me een periode waarin ze 56 показывает speelde in drie weken tijd, zonder rustdagen. Это было echt heftig. Maar zelfs toen zorgde ze ervoor DAT Mama, Papa IK al eens konden langskomen.

Гекке гевунтес

Кирстен против Карен: «Алс Карен эн ик йетс эхт хилариш винден, лахен вий зондер гелуд тэ мэн. Tijdens het bellen is het dan soms minutenlang stil.

Карен против Кирстен: «Ас мы gestresserd zijn, bijten wij allebei op de velletjes aan onze vingers. Кровоточит палец на ноге.

«Карен Уордт не тратит много времени на использование фотографий. Ik ben op dat vlak een goed afweerschild — ik ben nogal een open boek, vooral met mijn ogen. Daaraan merken mensen snel of hun vraag ongelegen komt. (лахт) Al zal ik Karen wel altijd vragen в хорошем настроении ze is en of er mensen mogen afkomen. Soms heeft ze er geen problemen mee, maar er zijn ook dagen dat het écht even niet lukt. Dan Grijp ik in.

«Маар ик кан Карен natuurlijk niet altijd beschermen. Als in de media iets verschijnt dat niet al te lovend is, kan ik daar weinig aan doen. Maar ja, hoge bomen vangen veel wind, zeker? En zelf weet Karen Maar al te goed hoe de media je ene dag de hemel in kunnen prijzen, om je de volgende dag weer af te kraken. Wat ze wél heel erg vond, был де критическим опционом на модерк (ze startten в 2021 году лейбл трикотажа Kristina op, красный.). Vooral op de prijs van onze truien kwam wat commentaar, omdat die niet echt strookte met het toegankelijke imago van Karen. Toch was ze vooral bang dat ík die kritiek slecht zou verteren, omdat ik er niet aan gewend was. Maar dat valt mee hoor: ik begrijp ondertussen dat ook dát reclame is». (лахт)

READ  Странный фламандский суп и полный вокал: Это была 'D ...