Информационный портал Кузбасса

ПРЯМОЙ ЭФИР: Mrabti brengt Mechelen snel weer naast Standard | Юпилер Про Лига 2021/2022

1. 44′ — Доелпунт — Матьё Кафаро (1 — 0)
  1. 49′ — Доелпунт — Керим Мрабти (1 — 1)

Standard is na draws tegen Anderlecht en Club Brugge en zege in Eupen nog ongeslagen в 2022 году. Tegenstander vanavond — это KV Mechelen, который был короно-брейком, а не meteen weet waar het staat. Om 18u30 trappen we af.

1. tweede helft, minuut 52. KVM wil meteen meer, maar Vanlerberghe verliest zijn geduld en trapt een afstandsschot de tribune in. .
  2. tweede helft, minuut 50. Hier is geen VAR nodig, Mrabti staat duidelijk niet buitenspel. .
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 49 door Керим Мрабти ван К.В. Мехелен. 1, 1.
  4. tweede helft, минуут 49. Mrabti maakt gelijk! Wat een heerlijke steekbal van Sjved! Hij zet Mrabti alleen voor doel en de Zweed maakt het overhoeks af. Bij Standard menen ze dat het buitenspel is… .
  5. tweede helft, minuut 46. Standard heeft de touwtjes in handen, maar de kloof met mechelen bedraagt ​​maar én doelpunt. Trekken de Rouches de Zege над улицей? .
  6. твид хелфт, минута 46 матч начался
  7. eerste helft, минута 47, матч afgelopen
  8. eerste helf, минута 47. Ржавчина. Стандартный verzamelde een heleboel kansen tegen KV Mechelen, maar pas vlak voor de rust maakte uitblinker Cafaro de target. .
  9. Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 44 door Mathieu Cafaro van Standard. 1, 0.
  10. eerste helf, минута 44. Dan toch de 1-0! Standard heeft zijn verdiende voorsprong beet, en de beste man tussen de lijnen heeft heet geflikt. Dragos wordt geblokt, maar Cafaro maakt het goed door in één tijd raak te schieten. .
  11. eerste helft, minuut 41. Een half afgeweerde voorzet valt voor de voet van Calut. Diens schot является een afschamper. .
  12. eerste helft, minuut 37. Toch eens Malinwa, al moet Bodart zich niet echt inspannen om het schotje van Sjved te pakken. .
  13. eerste helft, minuut 36. Een gekruist schot van Dragos botst nipt voorbij de verste paal. KV Mechelen mag echt blij zijn dat het nog 0-0 staat. .
  14. eerste helft, minuut 35. Standard имел toch nu al op voorsprong moeten staan. Стив Вейнантс.
  15. eerste helf, минута 32. Пегель ван Кафаро. Мэтью Кафаро — лучший в мире человек. Coucke slaat zijn gekrulde schot uit de bovenhoek. .
  16. Первая половина, минута 30. KVM Heeft heet stormpje van Standard doorstaan. De bezoekers kunnen nu misschien zelf wat kansen bij elkaar proberen voetballen. .
  17. eerste helft, minuut 27. De Luikse druk houdt aan. Эмонд проиграл schotje и даже позже, когда он охотился на Опа Уолша. .
READ  "Брюгге" сразится с РБ Лейпциг после неудачного первого тайма | Лига чемпионов УЕФА 2021/2022