LIVE: Raskin hijst Standard weer op gelijke hoogte with Cercle Brugge | Юпилер Про Лига 2021/2022

1. 44′ — Двойная ловушка — Дино Хотик (0 — 1)
  2. 71′ — Верв. Кевин Денки — Сильвер Ганвула
  3. 68′ — Гил — Селим Амаллах
  4. 67′ — Гил — Эдгарас Уткус
  5. 55′ — Доелпунт — Николас Раскин (1 — 1)

Na de nederlaag tegen KV Mechelen heeft Standard nood aan een driepunter. Het telt slechts 5 punten meer dan de voorlaatste in de stand, Seraing. Makkelijk wordt het niet, хотите Cercle Brugge heeft de goeie vorm wel te pakken. Wie zegeviert op Sclessin? U komt het op deze pagina te weten.

1. tweede helft, minuut 72. Na de gelijkmaker Vergeten beide ploegen wat te voetballen. Het заклинание ligt ook vaak stil. Niet makkelijk om dan kansen in elkaar te knutselen.  .
  2. Gele kaart voor Senna Miangue van Cercle Brugge tijdens tweede helft, minuut 72
  3. tweede helft, minuut 71. Vervancing bij Cercle Brugge, Silvere Ganvoula erin, Kevin Denkey eruit
  4. Gele kaart voor Selim Amallah van Standard tijdens tweede heft, minuut 68
  5. Gele kaart voor Edgaras Utkus van Cercle Brugge tijdens tweede helft, minuut 67
  6. tweede helft, minuut 66. Emond en Utkus staan ​​plots neus aan neus. Utkus krijgt wel een gele kaart na zijn снасть оп Cafaro.  .
  7. tweede helft, минута 58. Nieuwe kans voor Standard. Amallah probeert het in een tijd, maar doelman Didillon ligt dwars.  .
  8. твидовый хелфт, минута 55.
  9. твид хелфт, минута 55. ГОЛ! 1-1 Раскин. De Bordjes Hangen Weer gelijk. Raskin duikt alleen op in de kleine rechthoek en kan de kopbal van Cafaro omzetten in een doelpunt. Alles weer te herdoen.  .
  10. Doelpunt tijdens tweede heft, минута 55, Николас Раскин, фургон Standard. 1, 1.
  11. tweede helft, minuut 51. Hotic blijft maar voor gevaar zorgen. Andermaal kan hij uithalen встретился с Zijn Gouden Linker. Он смотрит сквозь сеть.  .
  12. tweede helft, minuut 49. Ook aan de overzijde krijgen we een kans te zien. Эмонд Дуикт пошел на аан-де-эрсте-плаатс-эн-шиет-нет-наст-де-кои ван Дидиллон.  .
  13. Прима спасти Бодарта. Hotic tovert een fraai vluchtschot uit zijn benen. Het schot is ook goed geplaatst, maar Bodart duwt het leer al vliegend in hoekschop. Прима реддинг.  . твидовый хелфт, минута 48.
  14. твид хелфт, минута 46 матч начался
  15. твид хелфт, минута 44. Старт 2е хелфт. Мы voetballen weer op Sclessin. Kan Standard de scheve situatie alsnog rechttrekken?  .
  16. ржавчина, 19 uur 20. Ржавчина. Visser fluit de 1e helf af. Daarin kregen we niet al te veel kansen te zien, maar werden we wel opgeschrikt door de zware blessure van Vanhoutte. Cercle Brugge verdiende wel een doelpunt en DAT kwam er ook na een heerlijke vrije trap Van Hotic. Werk op de plank voor Standard.  .
  17. eerste helft, минута 51, матч afgelopen
  18. eerste helf, minuut 48. Daar is de reactie van Standard. Amallah kan koppen, maar doet dat recht in de handen van Didillon.  .
  19. eerste helf, минута 45.
READ  Вот оно: после дисквалификации на 6 игр Данте Фанзиер вернулся в Нью-Йорк | Данте Фанзиер